Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Vejers Foto Rasmus Schønning

Anne-Vibeke rejser: Vejers

Campingferie og ferie i naturen er blevet det, alle taler om og gør. Kan du forstille dig et sted, hvor begge ferieformer går hånd i hånd? Det gør de i Vejers, der som rustik strand- og kystby har sin helt egen puls, uden den mondæne stemning, som mange andre kystbyer har, men det er netop det, der er kvaliteten i Vejers.

Den uendelige, kridhvide strand med Vesterhavets mange sider og de åbne klitplantager i baglandet er alt det, du skal bruge til en perfekt ferie tæt på naturen.

Anne-Vibeke bor denne gang i et lille telt på Vejers Strand Camping, der er noget helt særligt i Danmark, fordi den netop ligger midt i dette unikke danske naturområde, som du stort set ikke finder andre steder i landet. Der er ingen nummererede pladser – du finder selv dit udsigtspunkt på toppen af en sandklit eller din mere skjulte klitgryde, hvor du får det hele for dig selv. Der er kun en mindre legeplads og de mest fornødne faciliteter, så naturen forbliver uberørt, og kronvildt kan færdes frit på campingpladsen.

Det er primitiv ferie i pagt med naturen, som også byder på fiskeri, ravjagt, vandring og cykling, som Anne-Vibeke alt sammen tager seerne med på. Som altid giver hun også gode råd til camping i telt.

Læs mere om campingferie i Vejers på www.AnneVibekeRejser.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.