Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hvor er du nu?: - Anita Christensen

Anita Christensen er et navn, der går over i sportshistorien. Som den første danske kvinde i professionel boksning, får hun sit helt eget kapitel.

Fra 2000 og frem til 2013 gik Anita Christensen i ringen og blev både europamester og verdensmester ad flere omgange. En blomstrende boksekarriere var ikke noget, der stod i kortene. Da Anita Christensen var barn, led hun af angst – en angst, der var så slem, at hun til tider ikke kunne forlade hjemmet, hvilket hendes skoletid blev præget af. Men så startede Anita Christensen til boksning, og i træningen fandt hun styrken til at overvinde sine dæmoner, endda i en sådan grad, at hun også nåede at arbejde som model. En verden, der var meget anderledes fra ringhjørnets slå først-mentalitet med indbygget blodtud og sæbeøje. Hør om begge verdener i denne udgave af ”Hvor er du nu?”.

”Hvor er du nu?” er programserien, hvor vi møder en markant dansker, der var her, der og alle vegne, men som nu er kommet videre, og måske ikke længere trækker de store overskrifter. Inger Støjberg har gæster i studiet.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.