Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2022 (1:8)

Der er højt humør og masser af fællessang i Mariehaven.

Den gamle vise ”Til Pinse, når skoven bliver rigtig grøn” bliver fremført med charme og overskud af Mogens Fangel Damm fra det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, og publikum har det herligt. Helge byder velkommen til et nyt medlem i bandet, Anne-Marie Hassing, som sætter festen i gang med ”Sangen til livet”.

Senere bjergtager Anne-Marie alt og alle i Mariehaven med en fornem udgave af sangen ”Lyse nætter”. Fløjtenist og sanger Sidsel Maria Michelsen synger sin egen forårsbebuder ”Mærker du blomsterne gror” og så er der naturligt genhør med flere af de største hits fra Neighbours & Friends eget repertoire. Blandt solisterne denne dag i Mariehaven er færøske Kristina Bærendsen samt vores egen Johnny Hansen fra Kandis. Kristina Bærendsen fortæller om sit nye liv som mor og synger to sange i programmet, og det samme gælder Johnny Hansen, der også får en snak med Helge om dokumentarfilmen ”Kandis for livet”.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Johnny Hansen, Kristina Bærendsen, Mogens Fangel Damm, Anne-Marie Hassing og Sidsel Maria Michelsen.


Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.