Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Bag om forfatterne: Holst, Albæk og Hughes

Hvad driver forfatterne? Hvorfor skriver de? Hvad er det for en historie, de bare må fortælle os? Det ser vi nærmere på i serien ”Bag om forfatterne”, hvor vi i små korte interviews graver os helt ind under huden på nogle af nutidens mest interessante og velskrivende, danske forfattere.

I denne udgave kan man møde en af de danske forfattere, der har allerflest læsere, nemlig Hanne Vibeke Holst, der er kendt for sin research og uforlignelige evne til at skabe plots og spændingskurver. Hanne Vibeke Holst fortæller om sin nyeste roman ”Kriger uden maske”.

I sommeren 2021 hørte flere end 350.000 podcasten ”Mors afskedsbrev” af Adrian Hughes. Nu følger Hughes op med en fortsættelse i bogform og udbygger med endnu flere lag i fortællingen, der har fået titlen ”Mors dreng”.

Sidste forfatter i programmet er filosoffen og erhvervslederen Morten Albæk, der i sin nyeste bog ”Falske sandheder i livet” sætter fokus på, hvad der er forklaringen på, at så mange mennesker ender med at fortryde det liv, de lever.

”Bag om forfatterne” er produceret i samarbejde med Gyldendal.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.