Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gå for BørneTelefonen (6:6): Finale på Camino de Santiago

Der samles ind, fordi det bl.a. er nødvendigt at udvide åbningstiderne på BørneTelefonen, for trivslen blandt børn og unge står ikke godt til i Danmark – det er noget som BørneTelefonen kender alt for godt.

Alene sidste år, havde de frivillige rådgivere over 55.000 samtaler med børn og unge, og tallet er stigende. I de tidligere programmer har vi besøgt BørneTelefonen, for at høre om nogle af de problemstillinger, de oplever hos de unge, men her i dette afsnit skal det mest handle om indsamlerne.

Med mere end 50 km i fødderne – i bankende hede, har turen på Caminoen ændret karakter. Vores danske indsamlere har stadig det gode humør i behold, men frem for udadvendt jubel, er der rum for mere refleksion og taknemlighed. Caminoen har udøvet sin magi, som den har gjort i århundreder.

Vi følger vores vandrere til glædens bjerg, hvor udsigten til Santiago de Compostela, i generationer, har været et forløsende syn for grupperne af pilgrimme. Pengene tikker stadig ind. Hvor stor mon indsamlingen kan nå at blive? Tag med ”Gå for BørneTelefonen” til finale på Camino de Santiago.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.