Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Cavallino-Treporti, Veneto

Den italienske Lido eller Venedigs Lido, som den også kaldes, er en af de meste eftertragtede feriedestinationer i Italien, og det er netop til denne 11 km lang landtange, som Anne-Vibeke besøger i dette rejseprogram.

Lidoen, som området kaldes i danske folkemunde, har den venezianske lagune på den ene side og Adriaterhavet på den anden side. Her bor kun ca. 20.000 mennesker, men ca. 6 millioner turister holder ferie i dette område Cavallino-Treporti. Langt de fleste kommer her for at dase på stranden, hvilket også er ganske fantastisk, fordi vandet er børnevenligt, sandet er fint og solen bager fra oven, men området har bare så meget mere at byde på.

Anne-Vibeke er hoppet på cyklen for at dykke ned i historien og se på områdets mange forsvarsanlæg. Den historie overrasker de fleste. Hun tager også øhop i lagunen, men ikke til Venedig, som de fleste kender, men til gengæld til mindre kendte øer som Torcello og Burano. I det hele tager er Lidoen perfekt til aktiv ferie – en kajaktur i lagunen er oplagt.

Sidst, men ikke mindst kigger Anne-Vibeke nærmere på de mange campingpladser, som området er så kendt for, og det samme gælder det lokale køkken, som på disse kanter er helt lokalt. Alt dyrkes i baghaven og fisk og skaldyr kommer direkte fra havet eller lagunen. Læs mere om ferie på Lidoen på www.AnneVibekeRejser.dk

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.