Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Jagtmagasinet: Nattejagt i Tyrkiet

Nattejagt har udviklet sig i takt med det udstyr, der gør nat til dag og dermed synliggør alt det dyreliv, der ellers har været skjult i nattens sorte mulm. Og det er imponerende, hvad der dukker op derude i mørket, og forvandler den sorte nat til et udfordrende og intenst jagtrevir.

Denne jagtrejse til Tyrkiet fandt sted en måneds tid før det hjerteskærende jordskælv, der den 6. februar 2023 resulterede i katastrofale tab i det sydlige Tyrkiet og i Syrien. Ingen af de personer, som medvirker i denne film, blev ramt af jordskælvet, men de har alle relationer til nogen der blev, ligesom en del af de bygninger vi bevægede os omkring under jagten, har taget skade af jordskælvene.

I respekt for katastrofens ofre og omfang vil vi gerne opfordre til at bakke op om den tyrkiske befolkning på alle tænkelige måder også ved at rejse dertil som turist, for på den måde at holde gang i den lokale økonomi, og i det lys vil vi gerne berette om nattejagten på vildsvin som Tyrkiet med rette er blevet så berømt for.

Medvirkende: Jens Carl Kuno Nielsen, Rasmus Seemann, Lasse Wagener, Jagt-Jakt.dk og Steen Andersen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.