Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 9

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester. I denne uge ser de på de to store Oscar-brag ”Tár” og ”The Whale” samt DR’s nye serie ”Guldfeber”.

I ”Tár” spiller Cate Blanchett en berømt dirigent, der bliver den første kvindelige chefdirigent for et stort tysk orkester. Cate Blanchett har vundet adskillige priser for sin præstation i titelrollen, ligesom hun er nomineret til en Oscar for Bedste kvindelige hovedrolle. Filmen er i alt nomineret til seks Oscars.

Brendan Fraser blev verdenskendt i 90´erne som hovedrollen i ”The Mummy”, men nu er han for alvor vendt tilbage til det store lærred i storfilmen ”The Whale”. I filmen spiller Brendan en 300 kg tung, ensom skolelærer, der gør et sidste modigt forsøg på at forsone sig med sin opløste familie, mens han må konfrontere sine dybt begravede traumer og undertrykte kærlighed. ”The Whale” er nomineret til tre Oscars.

DR’s nye seriesatsning ''Guldfeber'' er et forsøg på et satirisk og realistisk take på livet som telefonsælger. Vi følger Kenneth og Jamal, der bliver ansat som telefonsælgere hos et firma, der sælger "grøn" strøm. De må dog hurtigt sande at firmaet og chefen har en mørk side, og selvom penge kan være en rus, så er der også en bagside til medaljen.


Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.