Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Maggioresøen

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med til den italienske sø Lago Maggiore, der med sine 212 km2 er en af de største søer i Alperne og den andenstørste sø i Italien. Ca. 80 % af søen ligger i Italien, mens 20 % ligger i Schweiz, som vi også skal besøge i dette program.

Søen er 370 m dyb og ligger ca. 200 meter over havets overflade omgivet af bjerge, hvilket gør området til et naturskønt sted med masser af muligheder for oplevelser. Udgangspunktet for rejsen er den charmerende by Stresa, hvis historie går helt tilbage til år 998.

Anne-Vibeke besøger også de tre mest kendte øer i Maggiore, nemlig øerne Isola Bella – den smukke ø, Isola Superior (eller Pescatori) fiskernes ø og sidst, men ikke mindst Isola Madre – moder-øen, som alle er meget forskellige. Anne-Vibeke tager også ud og ser på området lidt længere væk fra Stresa. Hun tager fx på den 52 km lange togtur fra Domodossola over Centovalli-passet til byen Locarno på den schweiziske side af Maggiore. Hun besøger millionbyen Milano og vinområdet Piemonte.

Hele rejsen foregår i bus sammen med en gruppe danske gæster og bussen bruges i kombination med søens færger til at komme rundt og opleve Maggioresøens mange seværdigheder.

Læs mere om Maggioresøen og Italien på www.AnneVibekeRejser.dk 

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.