Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 10

Ann, Casper, Maria og Kim har i denne uge fokus på 3 nye film og serier, det drejer sig om den danske ”Ustyrlig”, M. Night Shyamalans ”Knock at the Cabin” samt tredje sæson af Apple TV’s ”Ted Lasso”.

I det danske drama ”Ustyrlig” følger vi 17-årige Maren, der i 1933 er så vild og uregerlig, at hun bliver sendt på kvindeanstalten Sprogø. Filmen er instrueret af Malou Reymann, der også stod bag ”En helt almindelig familie” fra 2020.

Kongen af twists, M. Night Shyamalan, er tilbage med ”Knock at the Cabin”. Her møder vi unge Wen, der sammen med sine forældre bliver taget som gidsler af fire fremmede og skal tage et valg, der kan afværge jordens undergang.

”Ted Lasso” er en amerikansk komedieserie, som følger hovedpersonen Ted Lasso, en amerikansk fodboldtræner, der bliver ansat til at træne et engelsk fodboldhold, selvom han ikke har nogen erfaring med fodbold eller kendskab til engelsk fodboldkultur. Serien er blevet nomineret til flere priser og har vundet flere, herunder Golden Globe for ”bedste tv-serie - musical eller komedie”, og Jason Sudeikis vandt en Golden Globe for sin præstation som Ted Lasso.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.