Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 57 minutter
Gensyn på dk4

Koncert med Helene Fischer: ”Rausch” - Live fra München

En enkelt koncert blev det til i 2022 – til gengæld var den for 130.000 mennesker, samlet i München. Helene Fischer er tilbage med fuld kraft efter en velfortjent pause.

Har man fuldt Helene Fischers karriere, der begyndte i 2006, har man nok bemærket at schlager-dronningen har bevæget sig over i en lidt anden genre. Eller har hun? Schlager er jo bare en betegnelse for populærmusik og ud fra publikum at dømme, så er hendes musik mere populær end nogensinde.

I sine koncerter har Helene Fischer alle dage leget med musikgenrerne salsa, dance, rock, pop, schlager – ja selv musical og rap har hun favnet, og det gør hun også her. Helene bruger den sammensparede energi, så selv om scenen er kæmpe, fylder hun den helt ud. Energisk, sårbar, lykkelig og helt til stede.

I denne koncert kan man opleve det hele; både det stærke bagkatalog med elskede schlager-noter og de nyeste sange – alle fremført i et gigantisk show, hvor ild, lys dansere og eminente musikere er den perfekte ramme for en funklende Helene Fischer. Nyd den eminente entertainer og følelsen af livemusik i ”Koncert med Helene Fischer: ”Rausch” - Live fra München”.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.