Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Odsherred Foto Rasmus Schønning

Anne-Vibeke rejser: Odsherred

Odsherred i det nordvestlige hjørne af Sjælland er noget helt særligt med både fjord, hav, sandstrande, udsigtspunkter, kulturarv, en UNESCO geopark og en ”Tour de France”-etape.

Med andre ord er der oceaner af gode grunde til at holde sin campingferie lige her, og det er også derfor, Anne-Vibeke i dette program slår teltet op på skønne DCU Camping Rørvig Strand, der er en hyggelige familiecampingplads, som har åben hele året og ligger lige ud til en af Danmarks bedste sandstrande.

Odsherred er særdeles velegnet til både cykel- og vandreture, og Anne-Vibeke tager bl.a. med naturvejleder Jørgen ud og finder spiselige planter i strandengen ved Korevlerne. Hun besøger også Solvognens Fundsted og Anneberg Kulturpark med masser af lokale ildsjæle.

Rørvig er måske området mest kendte by og om sommeren et sandt trækplaster for destinationens mange feriegæster. Mange kommer for at nyde en god frokost på havnen, men der er også aktiviteter for hele familien. I programmet giver Anne-Vibeke også masser af gode råd til teltcamping.

Få flere rejsetips til Odsherred og campingferie på www.AnneVibekeRejser.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.