Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 19

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Guardians of the Galaxy Volume 3" er en amerikansk superheltefilm fra 2023 instrueret af James Gunn. Filmen er den tredje i Guardians of the Galaxy-serien og en del af Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmen følger Peter Quill og hans team, der stadig er påvirket af tabet af Gamora. De samles for at forsvare universet og en af deres egne - en mission, der kan betyde enden på Guardians, hvis den ikke lykkes. Karaktererne spilles af Chris Pratt som Peter Quill / Star-Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax the Destroyer, Vin Diesel som Groot og Bradley Cooper som Rocket.

"Love Again" er en amerikansk romantisk komedie-dramafilm fra 2023 skrevet og instrueret af James C. Strouse. Filmen er en engelsksproget genindspilning af den tyske film "SMS für Dich" fra 2016, der er baseret på en roman af Sofie Cramer. Filmen har Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan og Celine Dion i hovedrollerne. Dion spiller en fiktiv version af sig selv. Filmen følger en ung kvinde, der prøver at lindre smerten ved sin forlovedes død ved at sende romantiske beskeder til hans gamle mobiltelefonnummer og danner et forhold til manden, som nummeret er blevet tildelt.

"The Diplomat" er en amerikansk tv-serie fra 2023 skabt af Debora Cahn. Serien følger Kate Wyler, en karrierediplomat, der lander i et højt profileret job, som hun ikke er egnet til, midt i en international krise. Dette har enorme implikationer for hendes ægteskab og hendes politiske fremtid. Serien har Keri Russell i hovedrollen som Kate Wyler sammen med Rufus Sewell, David Gyasi og Ali Ahn.

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.