Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 21

En genindspilning af en Disney-klassiker, en actionfilm og en dystopisk sci-fi-serie er hvad vores sultne anmeldere har kaster sig over i denne uge.

"The Little Mermaid" er en musikalsk fantasy-film instrueret af Rob Marshall og baseret på Disneys tegnefilm fra 1989, som igen er løst inspireret af H.C. Andersens eventyr af samme navn. Filmen handler om Ariel, en ung og nysgerrig havfrue, der indgår en aftale med den onde havheks Ursula for at bytte sin smukke stemme for menneskeben. Hun vil nemlig opdage verden over vandet og imponere den charmerende prins Eric. Men hendes valg får alvorlige konsekvenser for både hende selv og hendes far, kong Triton. I hovedrollerne ses Halle Bailey som Ariel, Jonah Hauer-King som prins Eric, Melissa McCarthy som Ursula og Javier Bardem som kong Triton.

”Fast & Furious X”, med bl.a. Vin Diesel, Jason Momosa og Charlize Theron, er instrueret Louis Leterrier og er den 10. film om de rasende og fartglade mennesker. Vi får det næstsidste kapitel om Dom og hans familie, der bliver jaget af Dante Reyes. Filmen lægger sig op ad forgængerne med rigeligt til både bilnørder og action-fans.

En silo, bygget for at beskytte de sidste ca. 10.000 mennesker på jorden fra en dødbringende verden uden for, ligger til grund for handlingen i den dystopisk sci-fi-serie ”Silo” fra Appel TV Plus. Serien, der er skabt på baggrund af Hugh Howeys bestsellertrilogi, har Rebecca Ferguson i hovedrollen og er instrueret af Morten Tyldum og David Semel. I siloens verden, der er indrettet for at redde menneskeheden afdækkes gradvis hemmeligheder om den verden uden for, hvor ikke alt er som det ser ud til.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester. I denne udgave af What2Watch vikarierer Carina Nørgaard Schou for Ann Lind Andersen.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.