Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 23

I denne uge får Ann besøg af en gæsteanmelder, nemlig Kasper Fresco, der har været inde og se den nye “Spiderman: Across the Spider-Verse”. Ellers skal Maria og Ann tale om den nye “Transformers: Rise of the Beasts” og til sidst kommer Kim forbi til en snak om den nye danske serie “En af drengene”.

Filmen "Transformers: Rise of the Beasts" er en amerikansk science fiction-actionfilm instrueret af Steven Caple Jr. Filmen er den syvende i Transformers-filmserien og en efterfølger til Bumblebee fra 2018. Handlingen finder sted i 1990'erne og følger Autobots og Maximals i kampen om Jorden. Hovedrollerne spilles af Anthony Ramos og Dominique Fishback, mens Ron Perlman, Peter Dinklage og Michelle Yeoh også medvirker i filmen.

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” er en animeret superheltefilm fra 2023, der er en efterfølger til “Spider-Man: Into the Spider-Verse” fra 2018. Filmen følger Miles Morales, en teenager fra Brooklyn, der har fået superkræfter efter at være blevet bidt af en radioaktiv edderkop. Han møder andre versioner af Spider-Man fra forskellige dimensioner, som han må samarbejde med for at stoppe en trussel mod multiverset. Filmen har stemmer af Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac og Jake Johnson. Filmen er instrueret af Joaquim Dos Santos og Kemp Powers.

“En af drengene” er en ny dansk ungdomsserie på Viaplay, der handler om Lau, en 16-årig dreng, der føler sig anderledes og udenfor i sin lille provinsby. Han skal med på en traditionel tur med de andre drenge fra 9. klasse, hvor de skal bevise, at de er rigtige mænd. Men Lau har svært ved at passe ind i de voksnes og de andres forventninger til manddom. Han bliver tiltrukket af Aksel, en ny dreng fra København, der har et mere åbent syn på seksualitet. Lau må kæmpe med sine følelser og sin identitet i en verden, hvor det ikke er nemt at være anderledes. Serien er skabt af Teys Schucany og har Jonathan Meinert Pedersen, Jacob Spang Olsen og Oliver Tikotzki i hovedrollerne.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmer her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.