Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Nordkap (2:2) Foto Rasmus Schønning

Anne-Vibeke rejser: Nordkap (2:2)

En rejse til Nordkap er en drømmerejse, og jo mere tid du har jo bedre. Nordkap ligger 2.400 km fra København, hvis du kører den hurtigste vej gennem Sverige, men på denne rejse kører Anne-Vibeke den lange og mere tidskrævende vej op gennem Norge.

Det er ikke uden grund at denne kørestrækning gennem Norge kaldes for Europas smukkeste rejserute. I det første program rejste Anne-Vibeke fra Oslo til nord for Narvik. Rejsen, som Anne-Vibeke kører i autocamper, går i her det andet program til en af Finnmarkens mest interessante byer Alta, der er kendt for tusinde år gamle helleristninger og Nordeuropas største canyon.

Anne-Vibeke tager afstikker til Vardø, hvor verdens nordligste borganlæg ligger, inden det andet program slutter på øen Magerøya, hvor Nordkap ligger. De fleste kører ud til Nordkapsplateauet og tager et billede med den store globus, inden de sætter næsen mod syd. Det gør Anne-Vibeke også, men hun tager dig også med på fuglesafari i Ishavet, vandrer til magiske Hornvika, hvor man ankom til Nordkap i gamle dage, vandrer til den smukke Kirkeporten og ikke mindst Knivskjellsodden, som er det rigtige nordligste punkt i Europa.

Få masse af gode råd til rejse i Norge og til Nordkap på www.AnneVibekeRejser.dk


Se et spot for programmet her:


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.