Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Søndagskoncert med André Rieu: ”Love in Venice”

Vi skal til Vrijthof-pladsen i Maastricht, med den populære dirigent og musiker André Rieu og hele det fantastiske Johan Strauss-orkester, der for 10. gang spiller på pladsen.

Koncerten er skabt som en hyldest til det romantiske Venedig, og Vrijthof-pladsen er dekoreret med Dogepaladset, Rialtobroen, et fantastisk springvand og folk, der er klædt som til en venetiansk maskerade – så er stemningen på plads.

Men det er ikke det eneste. Musikalsk er der også masser af italiensk musik i vente. Det hele starter med at dirigent og orkester kommer kørende ind på pladsen i en enestående kortege, i de skønneste små Vesper, akkompagneret af det Italienske hit Azzurro. Og så er vi ligesom i gang. Andre italienske indslag er, da de tre tenorer, kaldet ”The Platin tenors”, synger Nessun Dorma – en arie fra Giacomo Puccinis opera Turandot, et kor, kaldet ”I Gondolieri di Venezia”, går på – samt ikke mindst den italienske sanger Rocco Granata.

Men der er faktisk umuligt at nævne højdepunkterne i denne koncert, der udvikler sig til en sand folkefest. Ud over de storslåede arier og fejende valse, der også kendetegner en ægte André Rieu-koncert, skal vi også møde den ældste fan, og den yngste sanger – og vi kan sige så meget, at der er 91 års forskel.

André Rieu tryllebinder de 10 tusindvis af fans fra hele verden, og bedst som man tror, det ikke kan blive mere festligt, så får det hele lige en ekstra tand. Koncerten varer mere end 2 ½ time – men man bliver overasket over, hvad godt selskab gør ved fornemmelsen af tid. Rigtig god fornøjelse!

Andre Rieu_Love_in_Venice_5Andre Rieu_Love_in_Venice_6
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.