Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Bertel & Poul Nyrup Rasmussen

Bertel Haarder og Poul Nyrup Rasmussen har en fælles kærlighed, nemlig erhvervsuddannelserne. Nyrup sagde – med opbakning fra Haarder, ja til at blive formand for ”skills”, der er danske og europæiske håndværksmesterskaber, hvor danske elever plejer at klare sig strålende.

Men hvad kan der gøres for at gøre erhvervsuddannelserne endnu bedre og især mere attraktive for en større del af ungdomsårgangene? Ja, hvad ville Nyrup gøre, hvis han var statsminister med den viden, han nu har? Er Nyrup enig med den nuværende statsminister i, at en moderne form for mesterlære kan være en af vejene frem for dem, der er i størst risiko for ikke at få en uddannelse? Hvordan kan det gøres lige så ”fint” at tage en erhvervsuddannelse som at blive student med hue og adgang til universiteterne? Hvordan undgår vi, at erhvervsuddannelserne opfattes som blindgyder?

Det handler hovedsageligt om erhvervsuddannelser, når tidligere statsminister er gæst hos tidligere undervisningsminister m.m. Bertel Haarder, når Nyrup er gæst i denne udgave af ”Bertel &”.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.