Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Ø-hop Limfjorden

Anne-Vibeke rejser i dette tv-program fra Skive til lydbyen Struer via de mange øer, som ligger i denne del af Limfjorden.

Hele den vestlige del af Limfjorden er nemlig kendt for sin mange øer som Fur, Venø, Morsø og Jegindø, men også den smukke Jesperhus blomsterpark og en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge Spøttrup Borg, og det er netop alle disse steder, som Anne-Vibeke besøger i dette rejseprogram i serien Anne-Vibeke Rejser.

Naturen er uberørt og varieret og flere steder som Hanklit og Knudeklinten, hvor du finder de helt særlige moler, kandiderer til at komme på Unescos liste over naturseværdigheder. De er oplagte til skønne vandre- og cykelture.

Destination Limfjorden er også Danmarkskendt for at være et udsøgt spisekammer med både skaldyr og velsmagende landbrugsprodukter.

Hele rejsen foretages i en autocamper, fordi området er flydt med både små og store campingpladser, men også hyggelig og naturskønne autocamperpladser, så Anne-Vibeke giver også en masse inspiration og gode råd til at rejse med netop autocamper.

Få flere tips til både ferie i autocamper og rejsetips til Limfjorden på www.AnneVibekeRejser.dk

Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se programmet allerede nu på dk4.tv

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.