Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Fiskemagasinet: Mit Keyodhoo (1:2)

Når en fiskerejse ikke bare er en fiskerejse. Keyodhoo i Maldiverne er gået under huden på mig. Derfor har jeg nu været der tre gange, og jeg kommer helt sikkert igen.

I programmerne fra Keyodhoo er der som altid i Fiskemagasinet masser af action med store og voldsomme fisk, men der er også den anden side.

Vi skal med til Eid, der bliver fejret med en messe på det lokale fodboldstadion og med mad, sang og dans i gaderne. Når man tænker på, at de ikke drikker alhohol på øen, så formår de virkelig at feste alligevel. Der er fodboldturnering, som vi også kommer forbi. Og så var det lokale parlamentsmedlem hjemme på ferie, så ham fik vi også en snak med.

Der er alt mulig grund til at glæde sig til disse programmer fra Maldiverne og ikke mindst øen Keyodhoo. 

Se programmet allerede nu på dk4.tv

 

Når en fiskerejse ikke bare er en fiskerejse. Keyodhoo i Maldiverne er gået under huden på mig. Derfor har jeg nu været der tre gange, og jeg kommer helt sikkert igen. I programmerne fra Keyodhoo er der som altid i Fiskemagasinet masser af action med store og voldsomme fisk, men der er også den anden side. Vi skal med til Eid, der bliver fejret med en messe på det lokale fodboldstadion og med mad, sang og dans i gaderne. Når man tænker på, at de ikke drikker alhohol på øen, så formår de virkelig at feste alligevel. Der er fodboldturnering, som vi også kommer forbi. Og så var det lokale parlamentsmedlem hjemme på ferie, så ham fik vi også en snak med. Der er alt mulig grund til at glæde sig til disse programmer fra Maldiverne og ikke mindst øen Keyodhoo. 

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.