Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

ErindringsBio (2)

I programserien ‘ErindringsBio’ vises historiske film fra Det Danske Filminstituts arkiv. ErindringsBio er udviklet til mennesker med demens sammen med pårørende, plejepersonale og frivillige, men er for alle, der kan lide at se film, der vækker minder.

Til ErindringsBio vises dokumentarfilm fra 1950’erne-1960’erne om almene emner, med kendte stemmer og medvirkende. På erindringsbio.dk kan du finde flere historiske film med tilhørende billeder og spørgsmål, der kan bruges til at tage en snak om egne erindringer. ErindringsBio er udviklet af Det Danske Filminstitut sammen med en række samarbejdspartnere inden for demensområdet og finansieret af Den A.P. Møllerske Støttefond samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Se flere film, der vækker minder på erindringsbio.dk

ErindringsBio (2): Danmarks konge (Lau Lauritzen Jr., 1957):
En dokumentarfilm om Kong Frederik IX’s daglige virke som statsoverhoved med alt, hvad det indebærer. Vi oplever kongens royale pligter som fx audiens på Christiansborg og officielle begivenheder som fx en mindehøjtidelighed i Mindelunden i Ryvangen. Vi kommer også med ind i de kongelige gemakker, når kongen drikker eftermiddagste med Dronning Ingrid og de tre prinsesser i Residenspalæets riddersal.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.