Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch Backstage: Interview med Jens Jørn Spottag

Han er forelsket i sit fag, i det eventyrlige, i fantasien, legen og de store følelser. Jens Jørn Spottags CV fra teateret rummer mange klassikere, men også eksperimenterende stykker har fyldt – og faktisk var det et stykke af Bertel Brecht, der vækkede drømmen om et liv i ”andres” sko.

Også film og tv har fyldt meget i karrieren, Jens Jørn Spottag har næsten været med i samtlige successerier, der er produceret i de seneste 40 år; ”Een gang strømer”, ”Bryggeren” ”Rejseholdet”, ”Krøniken”, ” Ørnen”, ”Sygeplejeskolen” osv. osv. Men også i mange film - bl.a. i ”Drømmen”, ”Sort Høst”, ”Hvidstensgruppen” mfl. har Jens Jørn Spottag gjort sig bemærket, for han er en skuespiller med en mening og øje for et godt manuskript. Han er den eneste danske skuespiller, der har været med i 3 oscarnominerede kortfilm.

Og i 2024 står han på rollelisten til ”Ridder Lykke”, en film om død og savn – der alligevel vækker latter. Dagens gæst i What2Watch er Jens Jørn Spottag, manden med den dybe, behagelige stemme, i samtale med Ann Lind om karrieren, samspillet med publikum, drømmene – og de valg man tager på livets rejse.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.