Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Azorerne

Klassisk charterferie til Azorerne er ferie, når det er bedst, og i dette program giver vi masser af inspiration til alt det, som du kan se og opleve på øen São Miguel, der er den største af de ni vulkanske øer, der danner Azorerne i Portugal.

Azorerne ligger langt ude i Atlanterhavet. Der er 1.400 km til Portugals hovedstad Lissabon og næsten 2.000 km til Canada. Øgruppen er kendt for et vidunderligt klima fra forår til efterår, og derfor helt perfekt til charterferie, hvor du både kan slappe af, bade og tanke batterierne op, men også perfekt uforglemmelige naturoplevelser og udflugter og til dig, der gerne vil være aktiv, er Azorerne perfekt, fordi der ikke er for varmt til fx at vandre.

I programmet tager Anne-Vibeke dig med rundt på São Miguel med udgangspunkt i den historiske og smukke hovedby Ponta Delgada, som har en imponerende historie, der oser af en kombination af eventyrer fra kolonitiden og hvalfangere i et livligt havnemiljø, men byen er også et perfekt udgangspunkt for alle de oplevelser, der er på resten af øen. Vi rejser hele øen rundt, besøger vulkankratere, vandfald, er på vandretur og en tur på havet for at finde hvaler.

I programmet giver Anne-Vibeke dig også gode råd til bedste årstid, overnatningssteder og det at komme rundt på øen.

Find mere inspiration til charterferie og Azorerne på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.