Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

ForsvarsMagasinet - Teknologi og viden (4)

ForsvarsMagasinet handler om teknologi og viden – og giver et indblik i den militære verden både herhjemme og i udlandet. I det her program ser vi nærmere på 2 velkendte militære organisationer, der begge lige har rundet 75 år.

Vi befinder os i en tid, hvor krigen fortsat raser med uformindsket styrke i både Ukraine og Mellemøsten. Samtidig begynder vi herhjemme i Danmark, i stigende grad, at føle de direkte konsekvenser af disse konflikter.

Tag for eksempel den danske fregat Iver Huitfeldt, der for nylig vendte hjem efter en dramatisk episode i Adenbugten. Her blev skibet angrebet af droner afsendt af Houthi-bevægelsen, men besætningen formåede at nedskyde fire af dem. Desværre blev triumfen dæmpet af tekniske problemer om bord, som netmediet OLFI valgte at offentliggøre.

Det førte til en mediestorm, og forsvarsministeren besluttede at fritage forsvarschefen, Flemming Lentfer for tjeneste og indsætte den tidligere chef for Special Operations Kommandoen Michael Hyllegaard som fungerende forsvarschef.

Vært: Teddy Gerberg.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.