Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch Backstage: Interview med Ulaa Salim

Ulaa Salim er en dansk filminstruktør og manuskriptforfatter, kendt for at arbejde med temaer omkring identitet, integration og politiske spændinger i det moderne samfund.

Han fik bred anerkendelse for sin spillefilm "Danmarks Sønner" fra 2019, som tager fat i emner omkring radikalisering, nationalisme og samfundsmæssige konflikter i Danmark. Filmen er en dramatisk fortælling, der udforsker spændingerne mellem forskellige kulturelle og etniske grupper i Danmark, og den blev bemærket for sin aktualitet og modige håndtering af følsomme emner.

Salim er ofte rost for sin evne til at skildre komplekse sociale emner med nuance og indsigt. Nu er han aktuel med den danske science fiction-film "For Evigt", som centrerer omkring et katastrofalt jordskælv, der skaber en dyb sprække under Atlanterhavet. Denne begivenhed accelererer de globale klimaforandringer, hvilket truer menneskehedens fremtid.

I Danmark følger filmen det nyforelskede par Elias og Anita, hvis forhold dog ender brat, mest på grund af Elias karriereplaner, hvilket også skaffer ham en plads på det team af videnskabsmænd, der er sat til at lukke sprækken på havbunden. Da Elias og Anita uventet genforenes, står Elias over for de valg han har truffet i sit liv. Spørgsmålet om man kan styre sin egen skæbne, vejer tungt, idet han søger efter livets mening. Filmen veksler mellem deres romantiske fortælling på land og det videnskabelige drama i det klaustrofobiske dyb af havet.

Ulaa Salim er gæst hos Ann Lind Andersen i "What2Watch Backstage".


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.