Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Jagtmagasinet: Jagtroadtrip i New Zealand (5:6)

Tag med buejæger og “Alene i Vildmarken”-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé.

Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter.

I femte afsnit af Ulrik og Askes jagtroadtrip i New Zealand ser vi tilbage på en begivenhedsrig dag i bushen, som indrømmet på forhånd ikke affødte dyr på pilen. Til gengæld var det en dag, som i den grad var spækket med den slags oplevelser, der helt naturligt følger med, når man tager sig tiden og giver sig betingelsesløst hen til møjen og anstrengelserne frem for bytte og trofæ.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.