Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Ardèche

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med på teltcamping i den skønne sydfranske region Ardèche, der ligger i Rhône-Alpe-området godt to en halv times kørsel syd for Lyon.

Med udgangspunkt i den femstjernede campingplads Camping Parc Nature l´Ardèchois, der ligger lige ned til Ardèche floden og i udkanten af den charmerende by Vallon-Pont-d’Arc, giver Anne-Vibeke en masse inspiration til alt det, som du kan opleve i området, men også gode råd til campingferie i det hele taget. Ardèche floden er hele områdets livgivende kilde til de naturoplevelser, som du kan kaste dig i lag med. Kløften, der er 30 km lang, gemmer også på grotter og imponerende udsigtspunkter. Alle, der holder ferie i området, skal naturligvis en tur i kajak ned ad floden og gennem den storslåede naturbro Vallon Pont d´Arc.

Anne-Vibeke tager også seerne med på hyggelige sydfranske markeder, besøger vin- og lavendelgårde og sidst, men ikke mindst tester det altid velsmagende sydfranske køkken. Selv om du ikke er til campingferie kan du sagtens se programmet, da Anne-Vibeke også giver gode råd til andre måder at bo på ferien på.

Få flere tips til ferie i Sydfrankrig på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.