Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Årstidens bøger med Anne-Marie Mai: Forsommer

Anne-Marie Mais første anbefaling i denne udgave af ”Årstidens bøger” er Jesper Wung-Sungs ”Hans Christian” om H. C. Andersens barndom.

”Bog og forfatter” optages i Det Adelige Jomfrukloster i Odense, hvor den unge Hans Christian lånte bøger af de adelige jomfruer, der boede i klosteret.

Blandt programmets mange andre omtaler og anbefalinger er Elias Sadaqs ”Djinn”, som Mai betegner som en overraskende debut om kontroversielle emner, og Thomas Bredsdorffs ”Lykkeligt nær”.

Blandt de nyere digtsamlinger har Anne-Marie Mai valgt Sebastian Nathans ”Engle”, der udspiller sig i København, og så er der efter fem års pause nyt fra Christina Hagen med ”Pow Pow Pow”. Her møder læseren såkaldte molboer, der er forfatterens udtryk for en gruppe mennesker - ikke nødvendigvis fra Mols, der ikke er helt livsduelige.

Og så er der Daniel Dalgaards ”Vulkanø”, Janus Kodals ”Saks”, men også Suzanne Brøggers ”På væggen”.

Programmets klassiker er Hulda Lütken ”De uansvarlige” fra 1933 - et værk, som Tom Kristensen i sin anmeldelse betegnede som ”en knytnæve i bordet”. Og til sidste præsenterer Anne-Marie Mai som sædvanligt sin egen personlige ”Top 3” blandt de bøger, hun omtaler i programmet.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.