Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Rhanders & Rina - Håndværk og passion

”Rhanders & Rina - Håndværk og Passion” er historien om et håndværk, der måske er på vej væk – og om den passion som det er nødvendigt at være i besiddelse af for at kunne føre den over 200 år gamle virksomhed ind i fremtiden.

Rina Hansen har som ung ingen ambitioner om at tage en akademisk uddannelse “Jeg vil hellere bruge mine hænder”, fortæller hun i en snak om vejen til, at hun i dag sidder som den ukronede “Handskedronning” for Rhanders Handsker. Undervejs får hun alligevel en masteruddannelse, som senere suppleres med en ph.d. i digital markedsføring.

Hun fortæller om, hvordan hun som ganske ung rejser til den anden side af jorden for at arbejde sammen med de største designere i Australien, senere i USA og London – og om, hvordan hun har moderniseret og digitaliseret Rhanders Handsker, men med stor respekt for den kulturarv og det håndværk, som hun har fået ansvaret for at føre videre. Og, ikke mindst, så har hun forvandlet virksomheden i Randers til et oplevelsesunivers – et univers, hvor historien om handsken fortælles, en historie, der kan føres tilbage til 1200-tallet - ja faktisk endnu længere tilbage.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.