Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Anne-Vibeke rejser: Ægina-Tolo, Grækenland
I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med til to vidunderlige destinationer i Grækenland. Rejsen begynder på den lille uspolerede ø Ægina i Den Saroniske Bugt bare 15 km sydvest for Grækenlands hovedstad Athen og herfra går rejsen videre til feriebyen Tolo, der ligger på halvøen Peloponnes.


Oplevelserne ligger som perler på en snor. På Ægina tager Anne-Vibeke dig med til hovedbyen af samme navn, det historiske Aphaia-templet og ikke mindst øens smukke strande og lunde med pistacietræer. Ægina har ingen lufthavn, så hvis man opleve en græsk autentitisk ø, så er det her.

Den næste destination er Tolo, der er et perfekt udgangspunkt for hele Peleponnes mange historiske seværdighed så som Nafplio, Korinth, Olympia, det antikke stadium Edidaurus og meget mere, men også et ferieparadis for dem, der vil dase på sandstranden og bade i det azurblå hav. På begge destinationer kan du rejse rundt på egen hånd eller tage med på guidede tur med danske turguider.
Det hele krydres med et skønt klima stort set hele året, et yderst velsmagende køkken og de gæstfrie grækere, som du ikke kan undgå at tage med hjem i hjertet.

Det er virkeligt et område, der byder på et hav af oplevelser, men som også kan kombineres på mange måder. Du kan tage på klassisk charterferie, men du kan også kombinere det med storbyferie i Athen eller øhop til flere af de skønne græske øer, hvis du har mere tid.

I programmet giver Anne-Vibeke dig også gode råd til at rejse rundt i området og inspiration til meget forskellige slags hotelller.

Læs meget mere om Grækenland på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

Kommende sendetider
» I dag kl. 17.45
Relaterede emner
» På tur til - Sydengland
» Anne-Vibeke rejser: Kenya
» På tur til - Sydengland
» Campingmagasinet - juni
» Campingmagasinet - juni