Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Anne-Vibeke rejser: Kenya
Dette rejseprogram med Anne-Vibeke tager udgangspunkt lige i hjertet af det sted, hvor Karen Blixen slog sig ned i Kenya sammen med sin mand Baron Bror von Blixen og boede hele 17 år i det, der blev hendes elskede Kenya.


I dag ejes lodgen i Nairobi af Karsten Ree, der gør utrolig meget for lokalsamfundet både i Nairobi og I Masai Mara, hvor han også driver en øko-logde, som Anne-Vibeke besøger.
Anne-Vibeke besøger først hovedstaden Nairobi og så går rejsen mod nord for at besøge en af de mindre kendte nationalparker Samburu National Reserve og Buffalo Spring Reserve, som er kendetegnet for helt igennem unik natur med masser af vilde dyr.

Herfra går rejsen mod sydøst til den verdenskendte nationalpark Masai Mara og på køreturen dertil går rejsen bl.a. forbi det 74 meter høje vandfald Thomson´s Fall, der er opkaldt efter faren til den skotske geolog, der kom her som den første europæer i 1883. Vandfaldet er en del af Ewaso Ng´iro floden i Central Rift Vally, der er en 6000 km lang dal mellem Israel og Mozambique. Et udsigtspunkt ud over denne del af dalen ses ganske kort fra vandfaldet. Vi besøger også Lake Nakuru Nationalpark.

I udkanten af Masai Mara ligger den danskejet øko-lodge Karen Blixen Camp og det er netop den, der er udgangspunktet for at komme tæt på masaierne og det imponerende dyreliv i nationalparken Masai Mara, der sammen med Serengeti Nationalpark i Tanzania dækker et areal på størrelse med Danmark - et af verdens største økosystemer.
I programmet giver Anne-Vibeke masser af tips til dig, der skal på safari for første gang, men også dig, der har prøvet det før og gerne vil have gode råd til de prioriteringer, der følger med på en rundrejse i så stort et land som Kenya.

Læs meget mere om safarirejser på www.annevibekerejser.dk/rejseinspiration/safarirejser


Se programmet allerede nu på dk4.tv
Kommende sendetider
» Mandag d. 29. Juli kl. 21.05
» Onsdag d. 31. Juli kl. 03.00
» Fredag d. 2. Aug kl. 17.05
Relaterede emner
» På tur til - Sydengland
» What2Watch Backstage: Interview med Sidse Babett Knudsen
» På tur til - Sydengland
» Anne-Vibeke rejser: Ægina-Tolo, Grækenland
» Campingmagasinet - juni