Annonce


Programomtaler

Bramfri er nok et af de ord, mange umiddelbart vil forbinde med hende. Gæv er et andet. Der er slagkraft i hendes replikker, og hun boltrer sig gerne i det komiske rollefag.
Til fods på Gendarmstien – en vandrerute på 84 km langs den dansk-tyske grænse.
Hvad er samvittighed? Hvor kommer samvittigheden fra? Er den fælles for alle – uafhængig af kultur og religion, og hvordan har samvittigheden i dagens Danmark?
”Spørg Momster” er en programserie, der tager sig kærligt af mødres problemer og dilemmaer. I programmerne giver et skiftende, men altid oplagt mor-panel – samt værten Esme Emma Sutcu – ærlige, men kærlige råd til mødre, der sender spørgsmål ind.
I dette program skal det handle om ”Vejen til lette perfekte bryn”, hvor det bedste råd er, at arbejde med symmetri – og husk hvad moden dikterer i dag, er måske ikke så moderne i morgen. God fornøjelse!
Ålsø Kirke var i mange hundrede år en herregårdskirke, og de skiftende ejere har sat deres tydelige præg på den smukke, hvide kirke.
Valget vindes mellem to valgkampe, siges det. Men hvordan kan det være, at alle er i gavehumør op til en valgperiode?
Er det for meget, når politikerne pludselig bliver meget interesseret i borgerne/vælgerne, som valget nærmer sig.
Hun sender hundredvis af forestillinger for børn og voksne på turne hver eneste sæson.
Den 18. marts blev Vladimir Putin valgt til præsident for Rusland for fjerde gang. Der har ikke været nogen tvivl om, hvem der ville vinde valget.
Florian Silbereisen har haft stor betydning i Semino Rossis liv. Det var Florian, der første gang præsenterede Semino i tv, tilbage i 2004, det var Florian, der gav Semino hans første guldplade, og det var Florian, der i 2017 udelte prisen for årets hit – altså den mest spillede sang i 2017 og som årets sanger. Det er lige før, Semino Rossi ser ham som sin egen Talisman.
Side 1 ud af 273

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce