Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

Har du også lagt mærke til hvordan fortiden bliver ved med at vende tilbage? Især 1980’erne synes at dukke op igen og igen. Hvordan kan det være? Dagens film:syn ser nærmere på nostalgi i film og tv-serier.
Den 3. november gik amerikanerne til valg efter fire år med Donald Trump som præsident. Det var en valgkamp præget af COVID-19, hvor mange valgte at stemme tidligt eller per brev.
Denne udvidede udgave af ”Dansk-tysk med Matlok” handler især om Tyskland 30 år efter den tyske genforening – med status og perspektiver forud for valget i Tyskland i 2021 og afslutningen af Merkel-æraen.
Som nyudnævnt kultur- og medieordfører i juni 2020 for Socialdemokratiet fik den kun 31-årige Kasper Sand Kjær en stor opgave med at formidle, hvad Socialdemokratiets kulturpolitik egentligt består af. Midt i en Corona-krise og et historisk stort fokus på kulturområdet er Kasper Sand Kjær landet midt i orkanens øje.
”How to kill a dog” er navnet på en kunstnerduo, som skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen står bag. På Revolver på Republique på Østerbro Teater i København har de i dette efterår vakt opmærksomhed med forestillingen ”Lolita for ever”.
Klimaet - kan EU gøre noget, og gør vi det? EU''s nye ledelse har sat klima, teknologi og borgernes økonomi øverst på den politiske dagsorden.
I dette afsnit ser vi på jobbet som anmelder af restauranter og vin. Hvordan sikrer man sig hele tiden at være med på det, der rykker ude i verden – og hvordan er det at have mandat til at sætte ting i bås?
At tegne årets Julemærke er en helt særlig opgave. Og denne opgave er i år tildelt illustratoren Tomas Björnsson, der tidligere blandt meget andet har prydet Børnes U-landskalender samt skrevet og tegnet en børnebog om lungekræft.
Juridisk ekspert Camilla Kirk gæster i denne episode vært Isse Sandorf Jacobsen for at hjælpe med seerspørgsmål.
Vagn på 93 år bor alene på en gård i den østjyske by Sabro. Han har sværere og sværere ved at klare hverdagen. Han har heller ikke lyst til at flytte på plejehjem med andre mennesker, som han ikke kender, og vænne sig til rutiner, som han ikke har valgt.
Side 1 ud af 415

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.