Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

Isse og Peter Christian har forskellige baggrunde og er født i to forskellige årtier. Deres fælles passion og interesse for musik binder dog det hele sammen og giver en spændende dynamik.
Cykelnerven er Scleroseforeningens årlige velgørenhedsevent, en del af Tour de France-cykelhistorien og en ultimativ udfordring for glade cykelentusiaster.
I vinter-udgaven af ”Årstidens bøger” har litteraturprofessor Anne-Marie Mai igen påtaget sig opgaven at udvælge og anbefale nogle få af de mange, spændende, nye bøger, der venter på købere hos boghandleren og lånere på biblioteket.
Et af de vinlande, der igennem de sidste år har vundet markedsandele i Danmark er Østrig. Det skyldes øjensynligt at vinene fra Østrig spænder over hele spektret fra mousserende over hvide og rosé til de røde og de ædelsøde vine.
Når Bibbi kommer forbi, er der dømt country – Sten Lindegaard hylder Tommy Seebach – Karina Pjengaard Jensen giver sine medsøstre et godt råd – Jørgen Jacobsen har fundet sig en kæreste – og Peter Nørgaard har taget sin hund med på scenen. Klaus & Servants gi’r Karin et kulturchok… de danser linedance.
Fangekoret er en film, der begynder, hvor de fleste krimier slutter. Brian Bo, Bergur, Karsten og Jesper er alle indsatte i Statsfængslet Vridsløselille. De har haft hver deres kriminelle løbebane, men de er fælles om at synge i fængslets kor.
Når ”The Maestro” indtager scenen, går det ikke stille af. Der er store armbevægelser, en smægtende violin og cross over-musik af første klasse.
Når ”The Maestro” indtager scenen, går det ikke stille af. Der er store armbevægelser, en smægtende violin og cross over-musik af første klasse.
”Hvordan kan vi få en bedre ældrepleje med mere tilfredse borgere og pårørende og også gladere medarbejdere?” Sådan lyder det centrale spørgsmål i denne udgave af ”Samfundstanker”, der også præsenterer den såkaldte Buurtzorg-model.
Anne-Vibeke rejser i dette tv-program på flodkrydstogt med skibet Rigoletto, der er udgangspunkt for en ubeskrivelig rejse på de tyske floder Mosel, Rhinen og Main.
Side 1 ud af 466
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.