Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

Hvad har Søren Pape Poulsen, Merete Mærkedahl, Flemming Møldrup, Thomas Evers Poulsen, Dennis Knudsen og en lang række andre kendte danskere til fælles? Jo lige som Anne-Vibeke Isaksen elsker de at rejse og opleve, og derfor kan du nu glæde dig til endnu en sæson af Campinghygge med …
Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus.
I snart 25 år har der på Holmen i København, inde i noget krat og bag nogle beboelsesejendomme, ligget en hemmelig cykelbane, hvor drenge i alle aldre har kunnet give den gas på BMX og mountainbike-cykler.
EU’s medlemslande har til alle tider haft svært ved at finde noget, der ligner en fælles, solidarisk asyl- og flygtningepolitik. Og siden de interne aftaler brød endeligt sammen i 2015, har man hhv. betalt politisk tvivlsomme regimer, som Tyrkiet og Libyen, for at holde asylsøgende flygtninge og migranter udenfor fællesskabets forjættede grænser og overladt de, der er kommet indenfor, til at blive i overfyldte lejre på bl.a. små græske øer.
Aarhus Kommune har en vision om at være CO2-neutrale i 2030 - og for at nå det mål, skal der sættes ind på mange forskellige områder - bl.a. på fødevarebranchen. Her er produktionen af kød og mejeriprodukter blandt de største CO2-syndere, hvorimod klimaaftrykket er væsentligt mindre, når vi taler plantebaserede fødevarer.
Per Jacobsen, fra det juridiske rådgivningsfirma Causa, gæster i denne udgave vært og jurist Isse Sandorf Jacobsen, for at svare på seerenes spørgsmål.
Per Jacobsen, fra det juridiske rådgivningsfirma Causa, gæster i denne udgave vært og jurist Isse Sandorf Jacobsen, for at svare på seerenes spørgsmål.
Franciska Rosenkilde besidder et af de vigtigste erhverv i dansk kulturliv – og det er posten som Kultur- og Fritidsborgmester i København. Det er en rolle, som hun tillægger en stor ære at varetage. Derudover er hun netop udpeget ny politisk leder for Alternativet.
I denne udgave af MCTV skal vi bl.a. se på sikkerhed for motorcyklister - eller rettere på usikkerhed for motorcyklister.
Jagtmagasinet er taget på jagt i det nordlige Polen. Der jages kun efter mørkets frembrud. Det er vildsvin, der er på parolen og de er meget talrige på dette vildtrige revir.
Side 1 ud af 436
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.