Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

I ”Spotlight - Only music” handler det først og fremmest om musikken. Her får du den fulde koncertoplevelse uden afbrydelser.
Da man i 2015 besluttede at renovere Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot, gik et stort arbejde i gang. Siden Dronning Ingrids død i år 2000 havde der kun været meget begrænset aktivitet i haven, men nu ønskede man, at køkkenhaven skulle blive en attraktion – at åbne for offentlig adgang, samtidig med at der naturligvis skulle dyrkes frugt og grønt til kongehuset.
Vi besøger Annie og Peter Hindbo i Jordrup ved Kolding og hører om, hvordan Peter bliver ringet op af Statsministeriet, der spørger om han ønsker besøg af statsminister Mette Frederiksen.
I denne koncert tager vi med Daniel ODonnell på tour ”over there”. Vi skal til countrymusikkens hovedstad, Nashville – og ikke nok med det, vi skal ind i selve hjertet af countrymusikken, det nærmest mytologiske spillested ”The Ryman Auditorium”.
Det var i slutningen af 60'erne, at Bjørn Hansen blev fanget ind af musikken – helt ved et tilfælde.
I ”Spotlight - Only music” handler det først og fremmest om musikken. Her får du den fulde koncertoplevelse uden afbrydelser.
Han kan snart fejre sit 30-års jubilæum, selvom der ikke var meget, der røbede, at den stille dreng ville få et liv i showbiz.
Hvad driver forfatterne? Hvorfor skriver de? Hvad er det for en historie, de bare må fortælle os? Det ser vi nærmere på i serien ”Bag om forfatterne”, hvor vi i små korte interviews graver os helt ind under huden på nogle af nutidens mest interessante og velskrivende, danske forfattere.
Vi besøger familien Carsten Rahbek og Camilla Vinther Jakobsen i Højmark ved Ringkøbing. Efter 7 sæsoner som minkavler, står Carsten og Camilla tilbage med en milliongæld og et topmoderne produktionsanlæg, der i dag er så godt som værdiløst.
Få et fascinerende indblik i rumfart, kunstig intelligens, kvantecomputere og mikrochips. I dette program tager vi fat i Danmarks førende eksperter på de forskellige områder, som er meget afgørende for både EU’s fremtid og løsningen af mange globale udfordringer.
Side 1 ud af 505
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.