Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Menneskenes land


Grønland skal opleves fra hundeslæde, hvis man har muligheden. Se med, når dk4 viser begge afsnit af programserien Menneskens land.

Hvis man ikke selv har mulighen for at opleve Grønland fra en hundeslæde, kan man opleve sådan en klassisk rejse i naturens og hundenes vold, når Steen Andersen og fotograf Claus Vedel tager den 210 kilometer lange tur fra Kangerlussuaq til Sisimiut på den grønlandske vestkyst.

Rejsen tager tre dage, og før det går løs på slæderne tager de to rejsende ind til indlandsisen for at finde ud af om den egner til drinks, og besøger det lokale ishotel, hvor man sover på blokke af is.


I del to fortsætter rejsen med hundeslæde. En af slædehundene er blevet syg og kan ikke længere trække, en anden er på sin sidste rejse. 

Der er mange myter om de grønlandske hundes brutalitet. Steen Andersen beviser at de er stærkt overdrevne, før de rejsende når frem til Grønlands næststørste by Sisimiut, hvor der venter nye interessante overraskelser, blandt andet en kinesisk restaurant der serverer traditionel kinesisk gastronomi baseret på lokale råvarer som moskusokse, rensdyr, arhval og sæl.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.