Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Magasinet Et aktivt ældreliv: Jenle Plantage

Fjerde program følger ældre medborgere i Jenle Plantage i Vesthimmerlands Kommune.

2012 var EU’s år for aktiv aldring, og dk4 var med til forskellige arrangementer, der havde fået støtte til aktiviteter, der skulle igangsætte og styrke ældres aldring aktivt.

Fjerde program følger ældre medborgere i Jenle Plantage i Vesthimmerlands Kommune.

Her er de inviteret i skoven for at samle pynt ind til deres hjem, lære om naturen og nyde selvlavet brød ved ilden, der er opstillet ved shelterpladsen midt i plantagen. Mange af de ældre bukker sig ned for at samle genstande op, eller sparker til kogler og sten, der ligger i vejen på jorden, hvor de skal gå, bl.a. med deres gangstativ, i det hele taget bevægelser, som de ikke normalt ville gøre i deres eget hjem. Med andre ord en aktiv aldring midt i naturen.
Vi møder Kirsten Moesgaard, formand for sundhedsudvalget, Søren Toft Hansen, projektleder, Sara Ipsen, fysioterapeut og naturvejleder Karen Winther samt en række ældre medborgere på tur i det grønne – og hvide – sneen.

Vært er Georg Julin.
Programmet er produceret med støtte fra Social- og Integrationsministeriets pulje: EU’s år for aktiv aldring og solidaritet mellem generationer.


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.