Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Den gamle mand og hvalpen: Mode

Mode er overalt! Vi har inviteret modeguruen Jim Lyngvild til en åbenhjertig snak om, hvad mode er for ham.

Det er overraskende synspunkter fra en relativ ung mand på et par og 30: Børn skal opdrages som man opdrager en hund eller en hest: Der skal være rammer og de skal være synlige. Et barn skal lære for at blive et helt menneske. Et barn skal ikke vælge – det skal lege og udvikle sig i trygge rammer og lidt efter lidt opdage verden. Og så kommer valgene. En pige på 3 år skal fx ikke vælge hvilken læbestift hun vil have på. For hun skal slet ikke have den på! Også tatoveringer får en tur i tumbleren.

Følg en kontant og åbenhjertig og overraskende ung trendsætter og modekritiker: En sprudlende og veloplagt Jim Lyngvild.”Den gamle mand og hvalpen”

Sammen med inviterede gæster udfordrer far og søn hinanden: Hvalpen Rasmus og den gamle Bengt – der er 43 år mellem dem – De er fælles om efternavnet BURG – fordi de er søn og far. Den ene blev født, da den kolde krig sluttede – den anden, da den begyndte.

dk4 ønsker at sætte generationskløften til debat – kløften mellem industrimennesket født før 1980 og netværksgenerationen fra efter 1980.
Gamle værdier møder dagligt nye, og kilen mellem de gamle og de unge uddybes med bl.a. den accelererende digitale udvikling, hvor selv unge skal holde godt fast for ikke at ryge ud i kulden.

Den gamle mand og hvalpen inviterer gæster til at underbygge deres synsvinkler og kampen mellem generationerne kan begynde som i gladiatorernes Rom. Kan de to generationer anerkende hinanden og nærme sig hinanden bare en lille smule? Eller er kløften nu så stor, at der kun er én taber?

Der er lagt i ovnen til at blotlægge styrker og svagheder i Danmark i 2013.Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.