Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Kierkegaards Kartel med Joakim Garff

Joakim Garff er forsker ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret i København. Men han er også forfatter til biografien ”SAK”, der er et af de værker, der har introduceret Kierkegaard til flest danskere og givet mod på læsning af Kierkegaards egne skrifter.


Men hvornår kom Garff selv i gang med Kierkegaard? Hvad læste han først, og hvorfor er Garff den dag i dag så fascineret af Søren Kierkegaard? Det får man blandt andet svar på i dette program, hvor Joakim Garff er gæst hos Pia Søltoft i ”Kierkegaards kartel”, der er optaget i Søren Kierkegaard Forskningscenteret foran en kopi af Kierkegaards sekretær.

Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret med den helt nye programrække ”Kierkegaards kartel”.

Vært på programmerne er forskningscenterets direktør Pia Søltoft, der i hvert program blandt andet spørger en Kierkegaard-forsker, en filosof, en forfatter, en formidler eller på anden måde interesseret Kierkegaard-læser, om hvornår han eller hun kom i gang med læsningen af Kierkegaard. Hvorfor det skete? Hvilken tekst, der blev læst først? Hvad det fascinerende og eventuelt også det frastødende ved Kierkegaard er? Hvad Kierkegaard kan bruges til i dag, hvis han ellers kan bruges til noget. Og hvordan Kierkegaard-fødselsdagen bør fejres?

Ud over Joakim Garff har programrækken følgende deltagere:
Eberhard Harbsmeier
Anders Kingo
Peter Thielst
Anna Libak
Ettore Rocca
Lilian Munk Rösing
Peter Tudvad
Erling Jepsen
Wenche Marit Quist
Thomas Fauth Hansen
Stig Dalager

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.