Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med André Rieu: Live in Maastricht 2013

For André Rieu var 2013 et år som sædvanligt, med mange rejser og koncerter. Der var dog en koncert, der skilte sig ud, han fik nemlig mulighed for at spille til kroningen af Kong Willem Alexander og dronning Máxima. En oplevelse han tog udgangspunkt i, da han planlagde ”Koncert med André Rieu & Friends” Live in Maarstricht.

Koncerten beskriver André Rieu selv sådan: ”This evening in Maastricht with ‘friends’ from all over the world, both on stage and in front of us on the square, was one of the most beautiful I have ever experienced”.
“Denne aften i Maastricht med “venner” fra hele verden, både på scenen og blandt publikum på gaden, er en af de mest fantastiske aftner, jeg har oplevet”

Og det er et bredt udvalg af kunstnere, man kan opleve - fx den australske sangfugl Mirusia Louwerse, amerikanske Jermaine Jackson, en argentinsk akkordeon-spiller, en hollandsk standupkomiker og det hollandske sækkepibeorkester Coriovallum Pipe Band. Fælles for dem alle er kærligheden til musikken og ønsket om at dele den med hinanden.

En veloplagt André Rieu i en farverig og medrivende koncert, her på dk4.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.