Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Eventyrserie: Mysterier fra fortiden - Nibelungen

Dette åndeløse eventyr - hvor myter og mysterier fra den mørke middelalder bliver forløst - tager tilskueren med ind i en verden af spænding og overtro.

Eventyrserie Mysterier_fra_fortiden_Nibelungen_bog_lille”Nibelungen”, en skat, der ifølge sagnene er blevet skjult for 1200 år siden var målet for
Skattejægeren Eik Meiers da han mistede sin kone Maria i et stenskred.
Han opgiver alt, hvad der hedder skattejagt, men otte år efter den tragiske ulykke, bliver han indhentet af sin fortid, da han hører, at der er nogle, som har genoptaget jagten på den skjulte skat

Det er finansfyrsten Heinreich Brenner, som er ramt af en dødelig sydom, der jagter skatten. Han leder efter skatten, fordi den efter sigende skulle indeholde dragebrod, noget som ifølge legenderne skulle have gjort Siegfried usårlig og være midlet, der kan redde Brenners liv. Brenner har ansat Eiks tidligere partner André, der ikke skyer nogen midler for at opnå arkæologisk anerkendelse.

Det ændrer alt. Sammen med sin småskøre tekniske assistent Justus og den attraktive museumskurator Katharina, begynder Ike Meiers langsomt at sammenstykke brikkerne, der fører til den legendariske skat.

Jagten fører dem forbi nogle af de mest fascinerende og betagende steder fra middelalderen, bl.a. Katedralen i Cologne, Stenen fra Teutoburg-skoven og det berømte Neuschwanstein slot.

Hæsblæsende eventyrfilm, her på dk4!

Eventyrserie Mysterier_fra_fortiden_Nibelungen_pram_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.