Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 19.45
Rundt i Jylland

Annonce


En dag med Nikolaj Hess

dk4 har fulgt en af Danmarks travleste jazzmusikere, pianist Nikolaj Hess, på en mere eller mindre almindelig dag under Copenhagen Jazz Festival.

I denne jazzmusikernes højsæson, har Nikolaj Hess, de sidste 15 til 20 år – i de ti dage, som festivalen strækker sig over – kunnet bryste sig af et tæt booket koncertprogram på 25 til 35 job.

På denne ikke helt ualmindelige dag for Nikolaj Hess, står der fem koncerter i kalenderen med danske og internationale navne som Cameron Brown, Marc Mommaas, Jochen Rueckert, Francois Moutin, Hess Is More samt Spacelab med Anders "AC" Christensen og Mikkel Hess - og ikke mindst en bodypainter – og dette i formater, som spænder fra solokoncert over klassisk trio- og kvartet til større orkestrer.

Midt i al virvaret går bilen ned, og Nikolaj Hess må springe på sin cykel for at nå fra job til job. Med et GoPro-minikamera spændt på cykelstyret, delagtiggør Nikolaj Hess - med vinden i håret, og trampende på sin cykel gennem Københavns gader - os i sine refleksioner over livet som jazzmusiker.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.