Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


En dag med Nikolaj Hess

dk4 har fulgt en af Danmarks travleste jazzmusikere, pianist Nikolaj Hess, på en mere eller mindre almindelig dag under Copenhagen Jazz Festival.

I denne jazzmusikernes højsæson, har Nikolaj Hess, de sidste 15 til 20 år – i de ti dage, som festivalen strækker sig over – kunnet bryste sig af et tæt booket koncertprogram på 25 til 35 job.

På denne ikke helt ualmindelige dag for Nikolaj Hess, står der fem koncerter i kalenderen med danske og internationale navne som Cameron Brown, Marc Mommaas, Jochen Rueckert, Francois Moutin, Hess Is More samt Spacelab med Anders "AC" Christensen og Mikkel Hess - og ikke mindst en bodypainter – og dette i formater, som spænder fra solokoncert over klassisk trio- og kvartet til større orkestrer.

Midt i al virvaret går bilen ned, og Nikolaj Hess må springe på sin cykel for at nå fra job til job. Med et GoPro-minikamera spændt på cykelstyret, delagtiggør Nikolaj Hess - med vinden i håret, og trampende på sin cykel gennem Københavns gader - os i sine refleksioner over livet som jazzmusiker.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.