Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Møllehave med venner

Fire dage inde det nye år fyldte Johannes Møllehave 75 år. Den store dag bliver fejret behørigt på dk4, hvor Møllehave gennem flere år har optrådt i stribevis af samtaleprogrammer.

 

Det er ikke kun de levende venner, der kommer i studiet, når dk4 i dette program fejrer Johannes Møllehave, der den 4. januar 2012 fyldte 75 år. Også en række af Møllehaves yndlingsforfattere og inspirationskilder bliver nærværende, idet hver af gæsterne fortæller om og taler med Møllehave om H. C. Andersen, N. F. S. Grundtvig, Søren Kirkegaard og William Shakespeare. Som introduktion til hver gæst fremfører spoken word-kunstneren Claus Høxbroe tekster af forfatterne.

Gæsterne er Niels Birger Wamberg, Erik A. Nielsen, Mogens Lindhardt og Niels Brunse. Men eftersom Møllehave gennem mange år også har været en stor beundrer af trylleri og magi, runder tryllekunstneren Joachim Solberg programmet af med et utroligt nummer med en snor.

Programmets vært er Poul Nesgaard, der for en kort stund har forladt posten som rektor for Den Danske Filmskole, for igen efter mere end 20 års fravær at sætte sig i tv-værtens stol.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.