Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Ministrene fra Borgen: Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen

I programserien ”Ministrene fra Borgen”, hvor regeringens 22 ministre på skift er gæster i studiet for at tale politik inden for deres ministerområde, er turen kommet til beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, der bestyrer et ministerium med mangeartede arbejdsopgaver.

Troels Lund Poulsen fortæller blandt meget andet om alt fra højere straffe for sexchikane til regeringens noget kiksede forsøg på at få udenlandsk arbejdskraft til landet. Men også det kontroversielle lovforslag om, at man skal have boet syv af de seneste otte år her i landet eller i et andet EU-land for at kunne få arbejdsløshedsdagpenge, selv om man hele arbejdslivet har betalt til denne forsikring – og så har beskæftigelsesministeren også sine interesser i ghettolove og bandelove. Hvordan det hænger sammen fremgår også af programmet.

Programvært er journalisten og forfatteren Kaare R. Skou.

I programserien ”Ministrene fra Borgen” har dk4 sat samtlige 22 ministre i regeringen stævne for at få dem til at fortælle om deres politik og deres visioner. Hvad lykkedes, og hvad vil de nå at have igennem i Folketinget inden valget til næste år?

Indholdet er 55 minutter dansk politik pr. minister – lidt for politiknørder måske, men bygget op så alle kan følge med, og så vi får et indtryk af, hvor blandede forretninger, den enkelte minister i virkeligheden sidder med det politiske ansvar for.
Samtalerne styres af journalisten og forfatteren Kaare R. Skou, der har 30 års erfaring med journalistik blandt politikerne på Christiansborg. Ja, egentlig havde Kaare R. Skou trukket sig tilbage fra Borgen, men nu er han tilbage på dk4.
I løbet af programmerne vil Kaare R. Skou også – vanen tro - sammen med ministrene fortælle danmarkshistorien om, hvorfor lovene er kommet til at se ud, som de gør.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.