Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
LOKALT KVARTER

Annonce


Historien om et teater (9:11): Besættelsen

I afsnit 9 skal Aladdin vågne ved et bølgende hav. Men hvordan laver man et hav på modelteater?

Senere i samme scene skal Aladdin trække sit sværd, og her må Martin selv stå model til en ny figur. Hans kone, Anna Britt, må til gengæld agere besvimet Morgiane. Og så skal vi høre lidt om, hvordan man kan blive så besat af modelteater, at man i flere år hver nat drømmer om modelteater. Måske er der virkelig en Lampens Ånd på spil her?

”Historien om et teater” er en rejse i tiden, men også en fortælling om familiesammenhold, kreativitet, dannelse og passion – og om at være besat af modelteater. Stuntman m.m. Martin Spang Olsen kastede sig i 2014 over modelteateret sammen med sine børn. Målet var dels at give noget af den dannelse videre, han selv havde fået som barn, dels at skabe lidt konkurrence til børnenes yndlingsbeskæftigelse, skærmene.
Programserien, der i alt tog 5 år at lave, er krydret med besøg hos modelteatereksperter, der viser deres hemmelige tricks og store samlinger. Vi hører også Søren Pilmark, Kasper Holten, Ghita Nørby, Nikolaj Hübbe, Baard Owe, Jytte Abildstrøm, Michael Schønwandt, Jan Hertz, James Price m.fl. fortælle, hvordan mødet med modelteateret har medvirket til at forme deres liv og karrierer. For modelteateret indeholder alle kreative udtryk.
Men mest af alt handler programrækken om Martins families 2-årige rejse mod en ambitiøs opsætning af forestillingen ”Aladdin”, og hvad rejsen kom til at betyde for dem.

Se et spot for programmet her

Historien om_et_teater_9-11_Besaettelsen_2_800Historien om_et_teater_9-11_Besaettelsen_3_800
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.