Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Det bedste fra Mariehaven (3:6)

Helge Engelbrechts gæst i denne udgave af Det bedste fra Mariehaven er Anne-Vibeke Isaksen, kendt og populær tv-vært ikke mindst på dk4, som er på familiebesøg i sin barndomsby Ansager. Her møder hun Helge, der hygger sig i haven med fiskesnøren i Ansager å, dog uden at fange de helt store fisk.

Helge har også inviteret fløjtenist, sanger og sangskriver fra Neighbours & Friends, Sidsel Maria Michelsen med i Mariehaven, hvor de sammen synger og spiller den smukke sang ”Du kom med alt det, der var dig”. Det er sommer i Ansager, solen skinner i Helges have, som i år må undvære publikum på grund af Corona-krisen.

Men musikken mærkes alligevel ikke mindst i dette program, som sædvanen tro byder på masser af herlige musikklip fra Mariehaven gennem tiderne, bl.a. med Johnny Hansen som Helge ringer til i det nordjyske via Facetime. Johnny og Helge får en kollegial snak om livet lige nu som musiker, hvor alt er aflyst. Heldigvis er der noget at se frem til også i Mariehaven, hvor Johnny Hansen er på plakaten i 2021.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.