Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2022 (5:8)

Helge Engelbrecht byder nok engang velkommen til Sommersang i Mariehaven og som altid er der spændende navne på plakaten. Helge og det store sommersangsorkester Neighbours & Friends er backing for de fleste og medvirker traditionen tro også selv med egne sange fra eget sangkatalog.

Et nyt bekendtskab i Mariehaven er sangeren Helge Bamse Madsen, der udover at synge som den legendariske Flemming Bamse Jørgensen også ligner ham til forveksling. Ny i Mariehaven er også sanger og sangskriver Nanna Larsen, der ligesom publikum trodser regn og blæst og lader musikken og sangene tale for sig selv. Det gør hun overbevisende og i en grad, så publikum overgiver sig helt og aldeles.

Kristian Rusbjerg, Mariehavens faste harmonikaspiller, er med igen og optræder denne gang med sin egen kvartet og sin helt egen komposition skrevet til hans allerkæreste Mette, ”Mette Polka”. Tommy Rasmussen fra Neighbours && Friends giver den som Poul Reichardt i fællessangen ”Er du dus med himlens fugle” og også Helge selv tager sig af fællessangen, denne gang i selskab med Karina Holgersen, som selv er solist med sangen ”Hvor er livet dog skønt”.

Denne optagelse daterer sig til 7. august 2022, hvor dansk-svenske The Nordic Baroque Band lader klassiske toner lyde i Mariehaven i form af værket Sinfonia. Endelig er der genhør og gensyn med Jan Svarrer og Kristina Bærendsen, der hver for sig sætter tingene på plads, som vi kender. Stærkt, vedkommende, muntert og musikalsk overbevisende.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Kristina Bærendsen, Kristian Rusbjergs Kvartet, The Nordic Baroque Band, Helge Bamse Madsen, Karina Holgersen, Nanna Larsen og Jan Svarrer.

Sommersang i_Mariehaven_2022_5-Medvirkende_900x405

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.