Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2022 (6:8)

6823 Ansager! Sådan lyder postnummer og navn på byen, der år efter år samler tusindvis af glade gæster i det vestjyske i baghaven hos musikeren, sangeren og musikdirektøren Helge Engelbrecht. Her har han med sit band Neighbours & Friends opbygget en stor og trofast publikumsskare, der i den grad har taget arrangementet Sommersang i Mariehaven til sig.

I dette program, optaget søndag den 7. august 2022, er der som altid gæstesolister. Denne gang medvirker blandt andre den islandske sanger Böddi Reynis med en sang på sit modersmål, ligesom han fortolker det fantastiske Sting-nummer ”If I Ever Lose My Faith On You”. Per Storm, lokal troubadour og sangsnedker, har efter 20 års pause med musikken taget hul på et nyt kapitel som senior med egne sange. Direkte fra Folketinget kommer tidligere transportminister Benny Engelbrecht, der gerne finder tid til musikken, selv endda midt i et aktivt liv som politiker. Han optræder her med sin egen sang og som forsanger i bandet Benny & The Black Ties.

I Neighbours & Friends er det kapelmester Ronnie Flyvbjerg Olesen, der sætter takterne til solonumre for sig selv og Morten Husted, Anne-Marie Hassing og Mogens Fangel Damm. De to sidstnævnte med direkte opfordring til publikum om at synge med på sangene. Sidst, men ikke mindst, er troubadouren Peter Vesth på scenen i selskab med Kristian Rusbjerg, Louise Espersen og hele Neighbours & Friends. Peter Vesth fejrer i år sit 50-års Jubilæum i musikbranchen, og det kan mærkes også i Mariehaven.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Ronnie Flyvbjerg Olesen og Morten Husted, Peter Vesth med Kristian Rusbjerg og Louise Espersen, Benny & The Black Ties, Per Storm, Böddi Reynis, Anne-Marie Hassing og Mogens Fangel Damm.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.