Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Sauerland

I dette rejseprogram kører Anne-Vibeke til vores imponerende naboland Tyskland i autocamper for at give dig en masse rejsetips til regionen Sauerland, der primært ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen, ca. 500 km fra den dansk tyske grænse. 

Anne-Vibeke slår sig ned i den lille hyggelige by Wenholthausen på Landgasthof Seemer, der både er Gasthof – altså en lille kro og campingplads med plads til ca. 15 enheder. Det er udgangspunkt for oplevelser som vandreture og mountainbike, inden rejsen går videre til Winterberg, der trods sit navn også har meget at byde på om sommeren. I programmet møder Anne-Vibeke også den passionerede kaffespecialist Christian, og prøver en af Europas længste svævebaner, inden hun begiver sig under jorden og lagt ind i minen Gruber Christiane ved søen Diemelsee. I byen Willingen tager Anne-Vibeke seerne med på det godt 800 meter høje Ettelsberg, hvor du får den måske bedste udsigt i hele Sauerland.

Sauerlands skønne natur består både af skove, søer og bjerge. Alt sammen noget du kan besøge og bruge der, hvor du nu end har slået dig ned. I autocamper giver det ubegrænset frihed på rejsen, at du bare kan køre rundt og stoppe der, hvor du har lyst. Anne-Vibeke giver som altid masser af gode råd til campingferien og det at køre med autocamper.

Få mange flere rejsetips til Sauerland, Tyskland og campingferie på www.AnneVibekeRejser.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.