Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke kører den spændende rejse gennem Norge til Nordkap med campingvogn på krogen. Formentlig Europas flotte kørestrækning fra Oslo i syd til Nordkap i nord.


Anne-Vibeke Rejser: Nordkap (Del 2)
Anne-Vibeke kører den spændende rejse gennem Norge til Nordkap med campingvogn på krogen. Formentlig Europas flotte kørestrækning fra Oslo i syd til Nordkap i nord. For mange er det en drømmerejse med campingvogn og det er med god grund. Anne-Vibeke ser nærmere på den norske natur, der ganske enkelt er enestående og kombinerer det med hendes foretrukne ferieform: camping, der giver optimal frihed på rejsen. 

I det andet program går rejsen fra Narvik til Nordkap og Anne-Vibeke besøger også Hornvika, Geswer og Knivskjellsodden, der er Europas nordligste punkt.

Følg hele rejsen på www.CampingDanmark.dk.

Tip! Husk at du også selv kan lave din helt egen rejsehjemmeside på dk4! Her kan du skrive lidt om dine oplevelser og vise dine billeder frem for din familie og dine venner! Det hele er rigtig nemt, så ALLE kan få det til! Det er også helt gratis og uforpligtende at prøve dk4 hjemmesidetjeneste. Klik her, så er du allerede i gang>>
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.