Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Uafhængig - af Folketinget: Gæst Carsten Kissmeyer

Selvom Carsten Kissmeyer (V) havde 16 års erfaring med politik som borgmester kom det alligevel bag på ham, hvordan der blev arbejdet i Folketinget. Det blev ikke til genvalg 1. november, og nu er karrieren som en af de 179 på tinge et overstået kapitel i den 69-årige Venstre-mands liv.

I det her interview giver han bl.a. et indblik i partiet under formandsopgøret, ligesom han fortæller om konsekvenserne af nedlukningen af minkerhvervet, der bl.a. gik ud over hans hjemegn.

I programrækken ”Uafhængig af Folketinget” tager vi en god og dybdegående snak med de politikere, som ellers sad godt og solidt i Folketinget indtil valgdagen, hvor demokratiets stemmer ville det anderledes. Hvad gik der galt? Hvad har de lært af at sidde i Folketinget? Hvad er den største fejl, de begik? Det er nogle af spørgsmålene og tænk engang: de får rent faktisk tid til at svare. Få dem her - altså svarene - i ”Uafhængig - af Folketinget” - Når og hvor du vil på dk4.tv, som podcast i appen ”Den Uafhængige” eller hver mandag på dk4.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.