Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Jul på Krusmølle

Julen på Krusmølle udenfor Aabenraa er en elsket tradition, der snart fylder 40 år. Her valfarter folk fra hele landet til julemarkedet, som breder sig over hele gården, også på høloftet og i de gamle stalde. Her finder man den ægte, magiske julestemning – og Danmarks største æbleskivepande.

Juleudstillingen slanger sig rundt på 2.000 kvadratmeter, hvilket svarer til to håndboldhaller. Her er brugskunst og håndværk, cafe, værksteder og salg af pynt, mad, vin – og selvfølgelig masser af nisser og engle. Her er guld, glimmer og gran. Her kan man se, købe, hygge – og man kan smage Krusmølles legendariske gløgg og æbleskiverne fra den kæmpestore, specialbyggede pande. Hvert år er der noget nyt at opleve, men den eventyrlige stemning bliver der ikke rørt ved.

I dag drives Krusmølle af 3. generation, Cathrine og hendes mand Christian. Men de andre generationer har fortsat en finger med i julemarkedet. For julen er familiernes tid – og alle i familien Loff elsker julen.
Gerda og Hans Frederik Loff købte i 1981 gården Krusmølle i Aabenraa for at få mere jord til deres egen nabogård, men det blev starten på et eventyr. Gården blev brugt til bondegårdsferie i starten, så flyttede sønnen Henrik og hustru Nina ind, og så blev der ellers jul på Krusmølle. Snart sagde Henrik og Nina deres respektive job op, for at gå all in på at køre Krusmølle.

I 2022 overtog Gerdas barnebarn, Henrik og Ninas datter, Cathrine med sin mand Christian Krusmølle. De arbejder på at skabe nye traditioner og værne om dem, der har gjort stedet så populært gennem årene. Gerda er stadig en meget synlig person, hun hjælper til der, hvor der er brug for det, Nina styrer biksen på loftet, Henrik sørger for at sætte nye projekter i gang og Cathrine og Christian styrer dagligdagen og driften.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.