Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

Som det første teater i verden har Aveny-T fået tilladelse til at skabe en forestilling om verdens p.t. største ikon, nemlig miljøaktivisten Greta Thunberg.
En af landets helt store og magtfulde kulturpersonligheder gæster ”KulturHave” i sin egenskab af både at være operachef for Malmø Operaen og som bestyrelsesleder for Statens Kunstfond.
MotorTV tester denne gang fire biler. To små, og to noget større, nemlig Fiat 500 C og Hyundai i10, samt Ford Focus ST Stationcar og Volvo V60 T6.
Så er vi igen klar med nye afsnit af det populære underholdningsprogram Syng Med & Tip et Hit og vi glæder os til at præsentere jer for artister i topklasse samt musik, sjov og masser af mulighed for fællessang hjemme i stuerne.
Siden han var ganske lille, har han vidst, hvad han ville - når alle andre børn ville være brandmænd, politimænd eller lignende, så ville han gå musikkens vej - men det var ikke nok, han ville skabe sin helt egen sound.
Der er ingen tvivl om, at de fleste kender ham som sangeren bag Melodi Grand Prix-hittet "Jeg tænder på dig". Men Jakob Sveistrups musikalske palet rummer meget mere end det.
Så er vi igen klar med nye afsnit af det populære underholdningsprogram Syng Med & Tip et Hit, og vi glæder os til at præsentere jer for artister i topklasse samt musik, sjov og masser af mulighed for fællessang hjemme i stuerne.
Første af to programmer, hvor kokken tager med på jagt, og jægeren med i køkkenet, i respekt for begges håndværk og for at dele eventuelle erfaringer.
I marts 2019 blev Julie Rokkjær Birch udnævnt som museumsdirektør ved Kvindemuseet i Aarhus efter i en årrække at have fungeret som museumsinspektør samme sted.
Elsker du hunde, eller har du længe gået og tænkt på at købe din første hvalp? Så er du heldig, for i dette første program af Hundens Verden, ser vi nemlig nærmere på alt hvad der er værd og vide omkring hunde.
Side 1 ud af 425
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.