Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

”Radikale Venstres manøvre efter minkrapporten om at tvinge Mette Frederiksen til at udskrive valg var en stor fejltagelse. Sådan lyder det i dag fra Kathrine Olldag, der 1. november ikke opnåede genvalg til Folketinget for partiet.
Jagtmagasinet ser tilbage på de seneste tyves års jagt i Sverige og gør status over bestande og jagtudbytter, som har forandret sig betydeligt.
I dette afsnit af ”Ideernes Holdeplads” fortæller billedkunstner Augusta Atla om sin kærlighed til billedet og sin opfattelse af det at skabe kunst som en etisk handling.
Den italienske Lido eller Venedigs Lido, som den også kaldes, er en af de meste eftertragtede feriedestinationer i Italien, og det er netop til denne 11 km lang landtange, som Anne-Vibeke besøger i dette rejseprogram.
I dette afsnit af "Ideernes Holdeplads" fortæller forfatter Victor Boy Lindholm om sit arbejde med romanen "En del af hjertet går ud af kroppen".
Eksperterne fra Kasus Advokater gæster vært Isse Sandorf Uth Jacobsen og svarer bl.a. på, om man kan overdrage sit sommerhus til sine arvinger i levende live. En anden seer har spurgt, om man har krav på at indfri en afbetalingsaftale før tid.
Vi drager vest på til den amerikanske stat Missouri, til Branson Theater. Her har Daniel O’Donnell fyldt salen med glade og trofaste fans.
Halime Oguz var kendt som lidt af en darling på højrefløjen, da hun i 2019 kom i Folketinget for SF, men på trods af det - eller måske derfor? - blev det ikke til genvalg ved afstemningen i november.
Der er nu igen i samfundet en del snak om, at vi gerne vil synge noget mere og især have børnene til at synge meget mere.
Der er nu igen i samfundet en del snak om, at vi gerne vil synge noget mere og især have børnene til at synge meget mere.
Side 1 ud af 522
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.